vineri, 12 octombrie 2012

Fahionista ! What is your secret talent ?


          Fashionista !
          Nu stiu ce va vine in minte cand cititi cuvantul acesta, dar eu ma gandesc inevitabil la Miroslava Duma.

         Unii dintre voi va veti intreba cine mai este si Miroslava asta, nu?

         Ei bine, Miroslava Duma este fost editor la Harper's Bazar Rusia, in prezent freelancer si fondatoarea unui web site destinat modei care are un succes de-a dreptul rasunator pe plan international - Buro 24/7. Colaboreaza cu mai multe reviste precum OK, Tatler, Glamour etc.

       Bine, bine, veti spune, si ce este special in toata treaba asta ?

       Pai este, pentru ca a ajuns sa fie un "fashion icon" international prin stilul ei atat de caracteristic, indraznet si total aparte.
        Desi nu este de o frumusete izbitoare, nici nu are picioare lungi pana in gat (este miniona si prea putin pe calapodul manechinelor consacrate - pentru ca ea nici macar nu este manechin), totusi abilitatea si inventivitatea in a-si crea tinute care sa-i puna in valoare personalitatea si silueta au facut-o un model de urmat.
        La ea veti vedea asortate intr-o maniera sofisticata si surprinzatoare piese semnate Tommy Hilfiger, Dannijo and Marni, Acne, Chanel etc.
        Isi imparte viata intre familie (pe care o considera o prioritate) si afacerile sale.
        Se relaxeaza mancand bomboane  Toffifee cu caramel si ... atentie fetelor ... nu ii ia mai mult de 20 de minute sa isi pregateasca outfit-ul si sa se imbrace atunci cand pleaca undeva :))))))))))

        Intr-un interviu acordat cotidianului britanic "The Telegraph"  si-a dezvaluit secretul talentului ei :
       " I have an ability to enjoy every single moment of life. I cherish an hour spent with my lovely son and another spent writing an article; I am an optimist. Also I can fly like Batman. But that's another story."
         "Am abilitatea de a ma bucura de fiecare moment al vietii. Pretuiesc o ora petrecuta cu simpaticul meu fiu si o alta scriind un articol; Sunt optimista. De asemenea pot zbura precum Batman. Dar aceasta este o alta poveste."
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Your comment awaits for aproval. Stay tuned :)