sâmbătă, 20 aprilie 2013

Ambasadorul de la ZorileStore

           Iata ca am primit si cadouaşul de la ZorileStore, in cadrul campaniei pe care au organizat-o pentru alegerea unui ambasador care sa-i reprezinte. Nu sunt balerinii pe care mi i-am dorit initial cu ardoare (cei rosii cu mireasma de vacanta) pentru ca nu mai aveau numarul meu pe stoc, dar in schimb sunt unii albastri, cu veste de poveste si foarte inspirationali.

          
         Bineinteles ca i-am incaltat imediat ce i-am primit, m-am bucurat exact ca un copil cand primeste o acadea si mi-am facut primele impresii.
            A fost cam asa :" ... uhuhuuu ... ce-mi plac !!!" :)

           Balerinasii sunt foarte comozi, calapodul este foarte bun, nu te deranjeaza deloc. 
         Talpa este moale si facuta in asa fel incat sa nu simti toate pietricele si denivelarile de pe drum (ceea ce este foarte bine pentru cei care merg mult pe jos), lucru care ajuta foarte mult picioarele sa nu oboseasca in exces.
         Interiorul este de panza (cred ca-i in tratat, habar nu am ca nu le am p'astea cu materialele :) ) In schimb ceea ce este important este ca materialul din care sunt facuti lasa piciorul sa respire si il ajuta sa nu transpire, situatie care ar fi putut deveni suparatoare la temperauri mai ridicate, dar nu este cazul balerinilor mei.
         Partea de sus care se inchide la glezna este din bumbac foarte moale (sau cel putin cred ca este bumbac, v-am mai zis, nu sunt cunoscatoare de materiale), iar modelul merge purtat atat la fuste (de preferat de denim , zic eu , ca arata mai trendy ) cat si la pantaloni (de preferat cei care sunt scurti mai sus de glezna, asa cum i-am purtat eu in imaginea alaturata).

           Singurul aspect care ma deranjeaza putin este faptul ca balerinii acestia sunt un pic cam decupati in fata. Eu , avand piciorul mai lat, mi-ar fi placut ca sa fie putin mai acoperiti, insa per total sunt ok.

        Sunt confortabili (cred ca am mai zis asta :) ) , se muleaza foarte bine pe picior si nu deranjeaza cu nimic nicio parte a acestuia.
       Calitativ, nu am nimic a reprosa. Perechea pe care am primit-o este in stare perfecta, sunt cusuti si lipiti ok. Finisajul este bine realizat. 
           Raportul pret - calitate zic eu ca este 1:1, deci, daca vreti sa-i achizitionati, ii recomand cu incredere :) 
               Ah, am uitat sa va spun ce model sunt :))  Acestia sunt "Balerini SUGAR pentru femei LITTLE NICOLE STRIPE (5898255_BLUE)".

            Acum, ma bucur sincer ca vremea s-a incalzit si s-a hotarat sa lase si soarele sa-si faca de cap, pentru ca pot purta linistita balerinii mei frumosi la o plimbare prin parc :) Daca ma prinde ploaia, s-ar putea sa cam iau apa la bord, dar, ce ati vrea daca incaltarile sunt de panza!!! Deci, aveti grija la vremea mai ... plangacioasa :))

            All in all ... sunt incantata de cadoul primit de la ZorileStore si sper sa ma faca si ambasadorul lor pentru a va prezenta si alte produse care sunt sigura ca sunt la fel de bune si frumoase ca perechea mea de balerini bleu vargat :)

      
              
          
           

2 comentarii:

Your comment awaits for aproval. Stay tuned :)