miercuri, 24 aprilie 2013

Drame feminine :)))

          Toti la un moment dat am dat dovada ca suntem superstitiosi intr-un fel sau altul. Pornind de la ideea cu varsatul sarii ca semn premonitoriu al unei certe iminente sau al celei potrivit careia intoarcerea din drum e semn de rau augur, aaaaa ... si sa nu uit de celebra pisica neagra care daca iti taie calea e vai si amar de tine in ziua/noaptea respectiva (ce vina are sarmana pisicuta ca-i un piculet mai negruta?!),  superstitiile sunt prezente in viata noastra mai mult sau mai putin constient.
       Chiar daca esti un ateu convins in aceasta privinta, macar o data in viata te-ai lasat prada unei superstitii, oricat de naiv si prostesc ar parea. :)
        Nu recunosti acest lucru ?! Ei bine, eu da !
        Eu m-am lasat prada superstitiilor de mult mai multe ori de cat as fi vrut (chiar daca ma consider o fiinta destul de inteligenta cat sa nu cad in pacatul celebrului "crede si nu cerceta").  Dar, intr-un week-end spectaculos, am demontat una dintre superstitiile feminine, zic eu ! Outfit-ul ghinionist si-a pus la pamant blestemul ! :)

        Buuuun , de unde incepu' totul ... pai tot de la un week-end, dar mai putin norocos, cand ma imbracai eu cu o bluzica vaporoasa si cu niste pantalonasi crem . Mi-a mers prost !!!! Nu m-am simtit bine la petrecere, nu m-a luat nimeni la dans, m-am enervat ...   
       Deeeeeci , am ajuns la urmatoarea concluzie (foarte logica de altfel si gandita cat se poate de rational - nu ma intrebati algoritmul de calcul ca nu va pot divulga secretul) :  "OUTFIT-UL  E VINOVAT" !
      Mi-am zis ca n-o sa mai ma imbrac in veci cu lucrurile alea !!! :))) Stupid ... i know ! :) Dar cu toate astea, n-am mai pus mana pe ele o vreme.
    
      Apoi s-a produs inevitabilul ... am dat peste ele in dulap ! Si ele , parsivele, imi faceau cu ochiul de acolo din intunecimea celulei in care le intemnitasem pentru ca inca erau frumoase, pentru ca de aia le-am cumparat ca mi-au placut si-mi stateau bine, pentru ca ... ERAU ACOLO !

      Ca o adevarata eroina a cartilor lui Vergiliu, ma razvratesc contra destinului si a fatidicului si imbrac din nou, sfidatoare, tinuta aceea malitioasa. Fie ce-o fi !  

     Asadar, un alt week-end ... o alta ieseala ... acelasi outfit. Dar povestea e alta ! De data asta imi merge bine, ma distrez ca si cum n-as mai apuca vreodata sa fac acest lucru, sunt admirata, ma simt bine :)))

       So, what the heck is this ?! Am infrant fatidicul, am calcat in picioare superstitiile, outfit-ul meu a fost exorcizat, a renascut mai pur din propria cenusa precum Pasarea Phoenix ? :)))
      Did i just beat the odds ?! :)
    
    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Your comment awaits for aproval. Stay tuned :)