luni, 5 noiembrie 2012

Clubul de ... KIA

       Nu sunt eu mare cunoscatoare de masini si alte asemenea in domeniul asta, insa pot spune ca, fiind o mandra posesoare de KIA, uneori am nevoie de unele informatii gen tips & tricks , sau diverse sfaturi de la alti posesori de masini cu marca respectiva.

       Mi-a fost recomandat forumul www.clubKia.ro . Am intrat , am vazut, mi-a placut. Aici am gasit informatii referitoare la mai multe modele KIA, discutii despre diverse probleme si rezolvarea lor , precum si alte date utile (gen service-uri autorizate, dealeri etc).

       De asemenea, membrii comunitatii KIA (posesori de masini cu aceasta marca   sau iubitori ai acestui brand) se intalnesc saptamanal pentru a-si etala masinile si a discuta despre acestea si nu numai . Iata aici cateva poze de la intalnirea din Bucuresti de duminica, 04.11.2012, de la Sala Polivalenta : http://t.co/aTDpl08K  si  http://t.co/rTByUPuQ

       Puteti urmari activitatea clubului atat pe Facebook facebook.com/comunitateakia ,  cat si pe Twitter https://twitter.com/wwwClubKIAro .
    

4 comentarii:

Your comment awaits for aproval. Stay tuned :)