joi, 20 octombrie 2016

WI-FI ... aeroport ... ceva pentru calatori

     De cele mai multe ori, atunci cand am calatorit in diferite tari ale lumii, m-am izbit, inevitabil, de eterna problema a costurilor suplimentare ale convorbirilor telefonice sau ale utilizarii traficului de date. 
     Cautam cu disperare locuri cu WI-FI gratuit, gen cafenele, restaurante, baruri, hoteluri etc. pentru un check-in, o postare, un mesaj, o legatura cu cineva drag, in principal o conectivitate virtuala, pentru ca, nu-i asa , suntem in era Facebook-ului, Twitter-ului, Instagram-ului etc., pe care daca nu le folosesti, nu existi.:)))) Mai mult, daca nu esti activ p'acolo ceva vreme, intra lumea in panica si te da disparut. :)
     Insa, o situatie aparte se intalneste intotdeauna in ... aeroporturi. Da, da. In aeroport. Atunci cand astepti sa te imbarci sau cand astepti transferul de la un zbor la altul. Si credeti-ma, uneori astepti si o ora, daca nu mai bine (cunoscatorii stiu). Si atunci, cum iti omori timpul ? Pentru ca epuizezi repede si umblatul prin duty-free si savuratul vreunei cafele la suprapretul aeroportuar si rasfoirea vreunei reviste/carti pe care, uneori, chiar n-ai uitat sa o iei cu tine cand ai plecat de acasa etc.
     Din fericire, cineva s-a gandit sa ne curme tristetea si plictisul :) si a creat o harta interactiva pentru cei care patimim prin aeroporturi, astfel incat sa putem afla parolele retelelor wi-fi existente in acele locatii. Stati linistiti ... totul este legal ;) Creatorul este Anil Polat, inginer in securitatea informationala si blogger de calatorii.
     Articolul si implicit harta il gasiti pe www.mashable.com, la link-ul:

 http://mashable.com/2016/10/06/airport-wifi-map/#3gr6JtAKBqqg 

     Dati click pe simbolul avion din dreptul aeroportului unde va aflati ... et voila ... locatia, reteaua si parola :) Ce ziceti, salvati link-ul ? :D
      Sa va fie de folos ! 







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Your comment awaits for aproval. Stay tuned :)