luni, 1 aprilie 2013

The sky is so blue today

        The sky is so blue today ... The sky is deep and merry and bright ... The sky is so blue today, it makes me wanna go outside ... The sky is so blue before my eyes , it sparkles, it sings and it dance. How cruel is the sky today, so blue, so shiny, so nice.

        Nu-i corect, domnule, ca o simpla fereastra sa-ti ofere privelistea minunata a unui cer perfect azuriu ce-ti face cu ochiul indemnandu-te la joaca, atunci cand tu ai pana peste cap de lucru.
       Nu-i corect, domnule, ca dupa atata asteptare, primavara sa vina intr-o zi de luni, mai ales 1 Aprilie.  E cea mai mare pacaleala posibila sa te uiti la primavara pe fereastra, ca la un show de televiziune. Oare va mai fi primavara si dupa amiaza ?
       Primavara se simte, se gusta, se adulmeca tinandu-te cu ea de mana la o plimbare in parc sau cu barca pe lac, la cules ghiocei si braduse din poieni, la un fotbal jucat cu amicii la iarba verde.
       Primavara se sufera ca o boala in spatele ferestrelor, dar se traieste ca cea mai mare vindecare atunci cand esti dincolo de ele.
       Primavara, sper din tot sufletul sa-ti mai pastrezi din stralucire si pentru mine, cam pe la ora 17.00, asa. Iti dau intalnire, nu ma refuza !

       P.S. : S-a schimbat si ora, mai ai timp destul sa ma incanti cu prezenta :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Your comment awaits for aproval. Stay tuned :)