marți, 23 octombrie 2012

Se retrage ?!



        Cica James Blunt se retrage !
        A se intelege ca se retrage din lumea muzicala !
        Ei, da?! Ce tragic ! 

        Recunoscut pentru faimoasa melodie "You're Beautiful" (care m-a enervat pe mine la culme) , cu care James Blunt a devenit celebru în 2005, urmatorul single arhicunoscut a fost  "Goodbye My Lover", inclus pe albumul "Back to Bedlam" (alt motiv sa inchid sursa de audio ori de cate ori se pornea asta cante).
       Nu prea s-a mai auzit de el de la lansarea in 2010 a albumului "Some Kind Of Trouble" , sau cel putin eu n-am mai auzit nimic.

        Lasand la o parte dezaprobarea mea cu privire la stilul muzical al lui Blunt (pentru ca nu-i asa, gusturile nu se discuta), trebuie sa recunosc ca il simpatizez pe James ca om. Adica, a inteles ca lumea artistica il acapareaza excesiv si ca are nevoie sa se dedice mai mult vietii personale. De aici si decizia de retragere.

        Pai si de ce nu s-ar retrage in glorie ?! Omul a castigat in scurt timp de la debutul sau artistic mai mult decat castiga unii artisti in ani buni de munca.
        Are in palmares două trofee Brit, unul pentru cel mai bun artist britanic, iar celălalt, pentru cel mai bun material pop, alte două premii Ivor Novello, precum şi alte cinci nominalizări la Grammy Awards, în 2006.  In 2007 primeste premiul Grammy la categoria "cea mai bună interpretare masculină" pentru cântecul "You're Beautiful".
       A facut un turneu mondial si chiar a susţinut un concert la Sala Polivalentă din Bucuresti în 2009.

       Asadar, James Blunt ti-ai meritat renumele pe scena internationala a muzicii, iar decizia pe care ai avut curajul sa o iei acum este chiar salutara ! Poate vei reveni vreodata cu un nou single care sa bulverseze clasamentele radiourilor din toata lumea. We are waiting.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Your comment awaits for aproval. Stay tuned :)