joi, 11 octombrie 2012

Iluminati-ma, va rog !

          Si a venit toamna ...  incalzeste-ma cu ceva, cu o aeroterma, cu un calorifer , cu un resou etc. , etc. , ceva pe baza de electricitate . Nu de alta, da' chiar am nevoie de o pana de curent ! In special dimineata! Atunci e cel mai bine ! Sa te trezesti cu noaptea-n cap ... la propriu si sa ramai ... in bezna ... tot la propiu !

         Cam asta mi s-a intamplat in dimineata asta ! Ce sa zic ... am avut o dimineata romantica , la lumina de lumanari parfumate si mic-dejun in semi -obscuritate . Frumos ... dar chiar nu era cazul fix in dimineata aceasta !

          Ma asteptam sa se intample in mod inevitabil ca sistemul sa cedeze odata cu scaderea temperaturilor de afara, pentru ca se intampla in fiecare an , aproape cu precizie de ceas, chiar de mai multe ori pe sezon! Fie ca este prea frig afara, fie ca este prea cald (da, da ... se intampla si vara)

         A se intelege , nu este vorba numai de casa mea . Este un cartier intreg care ramane in bezna .

         Domnilor  de la Electrica, Enel, Conel, cum v-oti mai numi voi ... de ani de zile problema persista , instalatiile sunt vechi, nemodernizate si de o capacitate mult prea mica pentru necesarul populatiei.  Poate ar trebui ca o parte din banii incasati la greu de la noi sa ii mai investiti si in modernizari , in dezvoltari , in chestii d'astea banale prin care sa ne asigurati totusi si un serviciu calitativ , pe masura tarifelor pe care le practicati, pentru ca sincer , la acest moment preturile voastre nu se justifica.
         Ia ... "give it a thought" , poate -poate va calcati pe inima si va smulgeti de la gura niste maruntis pentru a rezolva problema asta !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Your comment awaits for aproval. Stay tuned :)